Restitutiebeleid FSMB Masterclass

Bij FSMB Masterclass LLP zetten we ons volledig in voor jouw tevredenheid en succes.

We geloven onvoorwaardelijk in de kracht van onze "De FSMB Masterclass" en de transformatieve ervaring die het biedt. Met onze 100% tevredenheidsgarantie streven we ernaar dat jij de waarde erkent van de investering in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast staan we achter onze belofte van een 100% succesgarantie, omdat we ervan overtuigd zijn dat ons traject de potentie heeft om levens te veranderen en carrières een boost te geven.

De FSMB Masterclass is een zorgvuldig samengestelde mix van online lesmateriaal, community interactie, individuele coaching, en live evenementen die gezamenlijk zijn ontworpen om onze deelnemers de meest optimale leerervaring te bieden. We begrijpen dat de reis van persoonlijke ontwikkeling uniek en persoonlijk is. Daarom hebben we de FSMB Masterclass zo vormgegeven dat het aanpasbaar is aan de individuele behoeften en omstandigheden van onze cursisten.

Echter, gezien het op maat gemaakte en digitale karakter van onze diensten, hanteren we een strikt restitutiebeleid. We vestigen de aandacht op het feit dat de wettelijke 14 dagen restitutietermijn voor consumenten niet van toepassing is op onze dienstverlening, gezien de aard van onze producten en diensten. FSMB Masterclass LLP verleent namelijk een dienst die op maat en persoonlijk geleverd wordt, waarmee direct na aankoop gestart wordt. Dit maakt het product volgens de geldende wetgeving uitzonderlijk van het herroepingsrecht.

In lijn met ons streven om volledige transparantie te bieden in onze dienstverlening, vragen we al onze deelnemers tijdens het afrekenproces uitdrukkelijk om akkoord te gaan met ons restitutiebeleid. Dit gebeurt door het aanvinken van een checkbox waarmee je formeel afstand doet van je recht op de wettelijke 14 dagen bedenktijd. Het is essentieel voor ons dat dit proces niet over het hoofd wordt gezien, omdat de aard van ons traject vereist dat we direct na aankoop met onze diensten van start gaan. Het is niet mogelijk om deel te nemen aan "De FSMB Masterclass" en de betaling te verrichten zonder dat deze cruciale stap wordt voltooid.

We benadrukken dat het aanvinken van deze checkbox en daarmee het doen van afstand van de bedenktijd een bewuste keuze is die je maakt. Dit onderstreept de commitment die we van onze cursisten vragen en de toewijding die we op onze beurt beloven om je te begeleiden naar jouw succes. Door akkoord te gaan met deze voorwaarde, waarborgen we samen een ononderbroken en voortvarende start van de leerervaring die voor ons beiden van onschatbare waarde is.

We moedigen potentiële cursisten aan om contact met ons op te nemen voordat ze hun aankoop afronden, mochten er vragen of zorgen zijn. Ons team staat altijd klaar om uitvoerig te bespreken wat de FSMB Masterclass inhoudt en wat je kunt verwachten. Dit zorgt ervoor dat elke cursist met vertrouwen en duidelijke verwachtingen aan deze spannende reis begint.

Indien je ervoor kiest om de deelnamegelden in termijnen te voldoen, dan ga je ermee akkoord dat alle overeengekomen termijnen volledig betaald worden, ongeacht of je besluit om het traject voort te zetten. De verplichting tot betaling van het totaalbedrag blijft staan, zelfs als de deelname aan het traject om welke reden dan ook wordt gestopt. Dit beleid is een essentieel onderdeel van onze overeenkomst en zorgt ervoor dat we onze kwalitatieve diensten voortdurend kunnen blijven aanbieden en verbeteren.

We vertrouwen erop dat de FSMB Masterclass uitzonderlijke waarde zal bieden en dat je, door deel te nemen, je committeert aan je persoonlijke en professionele groei. Ons team is toegewijd aan jouw succes en staat klaar om je te ondersteunen op elk moment van jouw reis.

Mocht je toch vragen hebben over ons restitutiebeleid of andere aspecten van onze dienstverlening, dan staan we je graag te woord. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat jouw ervaring met de FSMB Masterclass bevredigend en succesvol is.

Laten we samen de stappen zetten naar jouw succes. Met FSMB Masterclass LLP kies je voor groei, ontwikkeling en een toekomst vol mogelijkheden.

Op jouw succes!

Het FSMB Masterclass LLP Team

© 2023 FSMB Masterclass LLP